Mammas rödbetssoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mammas rödbetssoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 72

Kcal / portion: 585

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2339 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 808 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skala morötter, potatis och rödbetor. Skär morötter och potatis i skivor. Strimla vitkål och rödbetor.
  2. Fräs löken mjuk och glansig i matfett i en gryta på medelhög värme.
  3. Häll i vatten+fond. Tillsätt potatis, vitkål, morötter och rödbetor. Koka tills de är knappt mjuka i cirka 15 minuter. Smaka av med vinäger, salt och peppar.
  4. Häll upp i tallrikar och toppa med en klick créme fraiche. Garnera med färsk timjan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem