Varm paprika med fetaost (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Timjan

1.0 

kruka

Olivolja till stekning

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Varm paprika med fetaost (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 176

GBR (GI) / port: 0

Recept: 703 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 144 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Timjan 1.0 kruka 3%

Olivolja till stekning %

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skölj och rensa paprikorna. Dela dem sedan i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs paprikabitarna på medelhög värme i cirka 4 minuter. Salta och peppra.
  2. Lägg upp paprikabitarna på ett stort fat. Smula över fetaosten och klipp över timjan. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem