
Vaktelostron (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 0
Recept: 134 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 5%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så öppnas ostron > Äts ej
Om chilisåser > Äts ej
Ostrontallrik > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Öppna ostron. Lossa från skalet. Låt ligga kvar i skalet.
- Knäck två vaktelägg i varje ostron.
- Hacka chili och rödlök, riv pepparroten och finfördela i ostronen.
- Avsluta med ett stänk tabasco och lite salt och peppar i varje ostron. Servera.
Kockens kommentar
Läs om ostron, klicka på ingrediens ostron.Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)