
Ostronfilé (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 66

GBR (GI) / port: 0
Recept: 266 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 4%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Skär oxfilén i 4 tunna skivor.
- Öppna och lossa ostronen från skalet. Lägg oxfilé i skalen och lägg tillbaka ostronet ovanpå filén.
- Salta, peppra och ge varje ostron ett stänk med tabasco. Garnera med gräslök. Servera.
Kockens kommentar
Läs mer om ostron, klicka på ingrediens > Ostron.Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)