Fusilli spinaci, spenatpasta med feta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om spiralpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fusilli spinaci, spenatpasta med feta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 710

GBR (GI) / port: 23

Recept: 2840 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 3%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 482 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om spiralpasta > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skölj spenaten. Skala och skiva lök. Tärna fetaost om färsk.
  2. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Låt rinna av i ett durkslag. Häll tillbaka i kastrull och håll den varm.
  3. Hetta under tiden upp olja i stor stekpanna. Fräs löken mjuk på medelvärme ca 5 minuter. Tillsätt spenat. Salta och peppra.
  4. Lägg upp pastan på tallrik, smula över fetaost och tillsätt oliver.

Kockens kommentar

Babyspenat, dvs primörblad, har fin mild och fyllig smak och passar bättre än fullvuxen spenat. Djupfryst spenat passar inte till denna rätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem