Pasta boscaiola, skogsvaktarens pasta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om snäckpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pasta boscaiola, skogsvaktarens pasta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 444

GBR (GI) / port: 18

Recept: 1775 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 500 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om snäckpasta > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skiva svamp, grovhacka lök och finhacka vitlök. Skär burktomaten i mindre bitar.
  2. Hetta upp olja i kastrull på medelvärme. Fräs lök och vitlök mjuk i cirka 3 minuter. Tillsätt tomater med spad och svamp. Låt koka upp. Sänk värmen och låt sjuda i cirka 15 minuter under lock.
  3. Koka samtidigt pasta enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av i durkslag. Häll tillbaka i kastrull och håll den varm.
  4. Lägg upp pastan på fat och skeda över såsen. Riv över färsk parmesanost, klipp över persilja.

Kockens kommentar

Boscaiola = skogvaktare, det vill säga pasta på skogvaktarens vis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem