Pilgrimsrosett (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Hummerfond konc.

3.0 

msk

Salt och peppar

 

 

Gräslök

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pilgrimsrosett (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 195

Kcal / portion: 283

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1133 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 16%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 145 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Hummerfond konc. 3.0 msk 10%

Salt och peppar 0%

Gräslök 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sås: Häll grädde, fond och honung i en kastrull. Låt småkoka tills halva vätskan återstår. Salta och peppra.
  2. Skiva purjolöken och svampen. Fräs den mjuk i lite olja eller smör i en panna på medelvärme cirka 5 minuter.
  3. Skiva musslorna på mitten.
  4. Stek: Värm smör i panna med lock, medelvärme. Stek musslorna hastigt 1-2 minuter under lock. De är klara när de blivit vita. Eller servera musslorna råa.
  5. Lägg svamp i en rosett på tallrik, därefter purjolök och musslorna. Garnera med gräslök och sås.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem