Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1606 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 15%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Majonnäs äkta 4.0 msk 25%
Bordssmör 75% fett 50.0 gram 21%
Dill till garnering 2.0 kvistar 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Dela rågkakan i 4 delar. Smöra brödet och lägg på rucolasallat.
- Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå rucolasallaten.
- Skeda på 1 msk majonnäs på varje brödbit. Lägg vitt kycklingkött från den grillade kycklingen ovanpå majonnäsen.
- Strö över hackad dill till sist och servera.