Chèvre chaudsmörgås
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 279
Kcal / portion: 563
GBR (GI) / port: 10
Recept: 2252 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 15%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (8 min )
- Sätt ugnen till "grill" på 250ºC (eller använd micron).
- Lägg ostskivorna i en ungssäker form och sätt in den i den övre delen av ugnen, 2-4 minuter till ytan blivit lätt bränd. Alternativt använd micron en kort stund på högsta effekt.
- Dela brödet i halvor. Ansa sallaten. Bred matfett på brödet och lägg på sallat. Placera ost ovanpå och häll lite honung på den varma osten.
Kockens kommentar
Chevre chaud = varm chevre. Utan sallat kan bröd med ost och honung sättas in i ugnen. Sallaten serveras då vid sidan om.