Chèvre chaudsmörgås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bordssmör 75% fett

 

 

 

Ger 1 stor smörgås/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chèvre chaudsmörgås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 279

Kcal / portion: 563

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2252 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 15%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 202 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bordssmör 75% fett 0%

 

Ger 1 stor smörgås/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (8 min )

  1. Sätt ugnen till "grill" på 250ºC (eller använd micron).
  2. Lägg ostskivorna i en ungssäker form och sätt in den i den övre delen av ugnen, 2-4 minuter till ytan blivit lätt bränd. Alternativt använd micron en kort stund på högsta effekt.
  3. Dela brödet i halvor. Ansa sallaten. Bred matfett på brödet och lägg på sallat. Placera ost ovanpå och häll lite honung på den varma osten.

Kockens kommentar

Chevre chaud = varm chevre. Utan sallat kan bröd med ost och honung sättas in i ugnen. Sallaten serveras då vid sidan om.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem