Crèmoli, krämig aioli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 4

Sås till stekt fisk >

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Crèmoli, krämig aioli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 650

Kcal / portion: 626

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2503 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 72%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 96 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till stekt fisk > Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Om dippsåser > Äts ej

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Bäst är såsen gjord av hemlagad aioli. Se separat recept via länk nedan. Tidsåtgång är här ej medräknad.
  2. Blanda försiktigt ner crème fraiche i aiolin.
  3. Såsen serveras kall.

Kockens kommentar

Används i stället för aioli när en mild krämig sås önskas. Passar bra till fiskrätter särskilt kalla, soppor, eller som dipmix.

Alternativ

Aioli

Citroli

Majonnäs

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem