Ravioli med svamp i tomatsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om fylld pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ravioli med svamp i tomatsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 239

GBR (GI) / port: 5

Recept: 958 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 316 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om fylld pasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

Receptet avser köpt färdiglagad färsk ravioli.

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka  basilika och strimla soltorkade tomater.
  2. Hetta upp oljan i kastrull på medelvärme. Fräs lök och vitlök mjuk och glansig. Tillsätt krossade och soltorkade tomater. Fräs ytterligare i ett par minuter.
  3. Koka ravioli i lättsaltat vatten i cirka 5 minuter enligt anvisning på förpackning.
  4. Lägg upp raviolin och häll över såsen. Krydda rikligt med nymald svartpeppar. Garnera med hackad basilika.

Kockens kommentar

Färsk färdig ravioli finns att köpa i handeln. Smaken är vanligen "blek" och kryddning är väsentlig. Välj olika kryddor och grönsaker i såsen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem