
Ravioli med svamp i tomatsås
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 239

GBR (GI) / port: 5
Recept: 958 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
Receptet avser köpt färdiglagad färsk ravioli.
- Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka basilika och strimla soltorkade tomater.
- Hetta upp oljan i kastrull på medelvärme. Fräs lök och vitlök mjuk och glansig. Tillsätt krossade och soltorkade tomater. Fräs ytterligare i ett par minuter.
- Koka ravioli i lättsaltat vatten i cirka 5 minuter enligt anvisning på förpackning.
- Lägg upp raviolin och häll över såsen. Krydda rikligt med nymald svartpeppar. Garnera med hackad basilika.
Kockens kommentar
Färsk färdig ravioli finns att köpa i handeln. Smaken är vanligen "blek" och kryddning är väsentlig. Välj olika kryddor och grönsaker i såsen.