
Örtmarinad till fisk
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 447

Kcal / portion: 410

GBR (GI) / port: 0
Recept: 821 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 46%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så marineras fisk > Äts ej
Om marinering > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Pia, Kockskolan
Tillagning (15 min + 2 tim )
- Skala och skiva lök och vitlök. Grovhacka örtkryddor. Pressa limejuice.
- Mixa alla ingredienserna med stavmixer, eller i matberedare ett par minuter. Salta och peppra.
- Lägg fisken i marinaden och ställ kallt minst 2 timmar, helst över natt.
Kockens kommentar
Denna marinad passar till fisk och framför allt till grillad fisk.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)