Örtmarinad till fisk
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 447
            Kcal / portion: 410
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 821 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 46%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så marineras fisk > Äts ej
Om marinering > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Pia, Kockskolan
Tillagning (15 min + 2 tim )
- Skala och skiva lök och vitlök. Grovhacka örtkryddor. Pressa limejuice.
 - Mixa alla ingredienserna med stavmixer, eller i matberedare ett par minuter. Salta och peppra.
 - Lägg fisken i marinaden och ställ kallt minst 2 timmar, helst över natt.
 
Kockens kommentar
Denna marinad passar till fisk och framför allt till grillad fisk.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)