Remonce, smörkräm till danska wienerbröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats: 1

Kockskolan:

 

Om smördegsbakelser >

 

 

Om smörkräm >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Remonce, smörkräm till danska wienerbröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 523

Kcal / portion: 3073

GBR (GI) / port: 68

Recept: 3073 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 32%

Kolhydrater: 57%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 588 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om smördegsbakelser > Äts ej

Om smörkräm > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

Se film, klicka på "kvalimad" under bilden ovan.

  1. Blanda rumsvarmt smör med socker till en jämn smet. Knåda/masera degen en stund så att sockret löser upp sig i smöret.
  2. Blanda in övriga ingredienser, vilket varieras efter tycke och smak. Förvara i kylskåp. 

Kockens kommentar

Remonce används till danska wienerbröd, vetebullar, kanelstänger och andra söta bakverk. Kan användas enbart tillrett med smör och socker, eller smaksatt på olika sätt till exempel med finhackad mandel eller russin. Läs mer > Om smördegsbakelser.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem