Ugnsbakad brie med tomat och basilika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal satser (ā 5 st): 4

Brieost 28% fett

200.0 

gram

Basilika

0.5 

kruka

Soltorkade tomater

3.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnsbakad brie med tomat och basilika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 302

Kcal / portion: 172

GBR (GI) / port: 0

Recept: 688 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 25%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 57 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Brieost 28% fett 200.0 gram 96%

Basilika 0.5 kruka 0%

Soltorkade tomater 3.0 styck 4%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
    Smöra en ugnssäker form.

  2. Mixa basilika och soltorkade tomater.

  3. Lägg osten i ugnssäker form.
    Bred ut basilikamixet på osten.
    Sätt in i i ugnen i 10 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem