
Ugnsbakad brie med tomat och basilika
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 302

Kcal / portion: 172

GBR (GI) / port: 0
Recept: 688 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 25%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Brieost 28% fett 200.0 gram 96%
Basilika 0.5 kruka 0%
Soltorkade tomater 3.0 styck 4%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
Smöra en ugnssäker form. - Mixa basilika och soltorkade tomater.
- Lägg osten i ugnssäker form.
Bred ut basilikamixet på osten.
Sätt in i i ugnen i 10 minuter.