Sallad med limemarinerad kyckling
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Parmesan nyriven

4.0 

msk

Olivolja

1.0 

dl

Vitvinsvinäger

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sallad med limemarinerad kyckling

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 576

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2303 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 14%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 309 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Parmesan nyriven 4.0 msk 4%

Olivolja 1.0 dl 33%

Vitvinsvinäger 2.0 msk 0%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (30 min + 35 min )

  1. Marinad: Blanda kryddor och olivolja i en skål. Riv ner skalet från limen i skålen och pressa ut saften. Rör om och lägg ner kycklingfiléerna i marinaden och blanda ordentligt. Låt stå i kylskåp i ca 30 minuter.
  2. Tag ut kycklingfiléer och låt dem rinna av något på hushållspapper. Stek dem sedan på medelvärme tills de fått fin färg och är genomstekta. Låt dem svalna.
  3. Gör salladen under tiden. Skölj salladen, skala och skär löken i ringar. Skär avokado i klyftor och lägg upp vackert på en tallrik. Skär sedan upp kycklingen i bitar och lägg dem ovanpå salladen.
  4. Vinägrett: Mixa olivolja, vinäger, parmesan och örter med en mixerstav eller i en matberedare. Ringla vinägretten över salladen. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem