Falukorvssallad ā la Werner
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gul lök hackad

3.0 

msk

Persilja finhackad

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Falukorvssallad ā la Werner

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 266

Kcal / portion: 809

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3236 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 23%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 304 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gul lök hackad 3.0 msk 0%

Persilja finhackad 2.0 msk 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka falukorven cirka 2 minuter i lättsaltat vatten på medellåg värme och låt sedan kallna.
  2. Skär osten i tunna skivor med osthyvel. Skär falukorv i bitar och gurka, paprika och selleri i tunna skivor.
  3. Blanda alla ingredienser till dressingen.
  4. Lägg upp på fat och ringla över dressing.

Kockens kommentar

Werner Vögeli var nestorn bland Sveriges mästerkockar, som tillsammans med Thore Wretman skapade det nya svenska köket. Världsberömd, hovtraktör och bl.a. tidigare delägare av Operakällaren. Werner ingick före sin bortgång i Kunskapskokbokens referensgrupp.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem