Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 235

Kcal / portion: 624

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2497 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 22%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
...
![]()
Skapat av
LCHF-kokbok
Tillagning
- Sätt ugnen på 175°C.
- Använd fryst fisk. Tina fiskblock så att de går att skära i. Skär cirka 2 cm breda skivor. Fördela i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.
- Blanda grädde med dill. Häll över fisken. Ställ in i ugnen cirka 25 minuter.
- Koka broccoli tills lagom krispig. Servera till fisken.
Kockens kommentar
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt, vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)