Bulgursallad med tonfisk och ajvaryoghurt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om paprikasåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bulgursallad med tonfisk och ajvaryoghurt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 128

Kcal / portion: 686

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2744 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 536 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om paprikasåser > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Bulgur: Koka bulgur i buljong enligt instruktion på förpackningen.
  2. Skär paprika i strimlor. Skiva oliver grovt. Blanda med kokt bulgur och lite av oljan från paprikan.
  3. Sås: Rör ihop yoghurt med ajvar och olja.
  4. Tonfisk: Skär tonfisk i portionsbitar. Vänd dem i sesamfrön. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Stek tonfisken i en halv minut på var sida. Salta och peppra. Kyl snabbt.
  5. Servera.

Kockens kommentar

Ajvar är en papriksås. Det finns mild, het och söt ajvar. Läs mer > Om paprikasåser.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem