Sallad med feta och sparris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ljust matbröd

4.0 

skivor

Olivolja till stekning

2.0 

msk

Vitlök torkad

0.5 

klyfta

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sallad med feta och sparris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 751

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3006 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 498 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ljust matbröd 4.0 skivor 18%

Olivolja till stekning 2.0 msk 8%

Vitlök torkad 0.5 klyfta 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Hacka timjan. Blanda timjan och gräddfil. Pressa i lime. Salta och peppra.
  2. Bryt bort den undre hårda delen på sparris. Skär i 2 cm stavar. Stek i olivolja på medelvärme cirka 5 minuter. Låt svalna.
  3. Skär tomat i stavar. Kärna ur, skala och tärna avokado. Skala och strimla rödlök. Strimla skinka. Tärna feta.
  4. Blanda alla ingredienser till salladen.
  5. Stek brödskivor i olivolja på hög värme tills de är gyllenbruna. Gnid snittytan på vitlöksklyfta över brödet.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem