Kycklingwrap med parmesancreme
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Romansallat

8.0 

blad

Soltorkade tomater

1.0 

dl

Basilika

1.0 

kruka

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingwrap med parmesancreme

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 569

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2274 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 19%

Fett: 8%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 278 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Romansallat 8.0 blad 0%

Soltorkade tomater 1.0 dl 3%

Basilika 1.0 kruka 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 90°C.
  2. Blanda alla ingredienser till parmesancremen. Smaka av med salt och peppar. Strimla torkade tomater.
  3. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna. Tillsätt olja och smör. Bryn kycklingen på bägge sidor. Lägg på en ugnsplåt.
  4. Stek i ugnen 20-30 minuter beroende på storlek. Använd gärna stektermometer. Stick in i den tjockare delen av bröstet. När temperaturen har nått 65°C så är kycklingbröstet färdigt. Testa gärna de övriga bitarna också så att du är säker på att alla har nått samma temperatur. Låt dessa kallna. Skär sedan i 4 bitar på längden.
  5. Stek bröden hastigt i en torr het stekpanna. Lägg ut på en skärbräda eller ren bänk.
  6. Stryk på ett lager med parmesancreme. Lägg på salladsblad, tomater, basilika och kycklingskivorna. Rulla ihop. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem