Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 88

Kcal / portion: 346

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1384 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 5%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Krossade tomater 400.0 gram 6%
Gröna ärter frysta 1.0 dl 3%
Persilja till garnering 1.0 kvist 0%
...
![]()
Skapat av
vinca
Tillagning
- Vänd köttbitarna i mjölet blandat med salt och svartpeppar och bryn det i en stekpanna. Skala och hacka löken och bryn i samma panna.
- Koka upp buljongen i en annan gryta och lägg över det brynta köttet och löken i den heta buljongen.Låt koka upp. Skär morötterna och selleristjälkarna i skivor och lägg ner det i grytan.
- Låt koka på svag värme under lock i 1,5 timme. Tillsätt tomaterna och de frysta ärtorna i slutet av koktiden. Strö över persilja.
- Servera med kokt potatis.