Äppelsill med ingefära
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Strösocker till lag

1.0 

dl

Vatten till lag

1.5 

dl

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Äppelsill med ingefära

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 138

GBR (GI) / port: 1

Recept: 551 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 101 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Strösocker till lag 1.0 dl Äts ej

Vatten till lag 1.5 dl Äts ej

 

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim + 24 tim )

  1. Koka upp lagen. Låt den kallna.
  2. Skala ingefära och strimla. Dela äpple i 4 kvartar, skär ut kärnhuset och skiva tunt. Stöt rosépeppar. Blanda allt med lagen.
  3. Skär sill i bitar. Slå över lagen. Låt stå minst ett dygn.

Kockens kommentar

Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det under rinnande vatten då det gör sillen lös i köttet utan byt vatten med jämna mellanrum. Hur vet man när den är lagom ursaltad? Enkelt, smaka. Det finns även sill som redan är inlagd i en neutral lag, bara att smaksätta. Otroligt lätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem