Sparrissoppa med parmagrissini
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vispgrädde

1.0 

dl

Sesamgrissini

 

 

N/A

Parmaskinka skivad

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sparrissoppa med parmagrissini

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 270

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1079 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 4%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 436 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vispgrädde 1.0 dl 33%

Sesamgrissini 4.0 styck N/A

Parmaskinka skivad 8.0 skivor 22%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Bryt av och ta bort den nedre, träiga delen av sparrisen och skär stjälkarna i cirka 1 cm långa bitar. Lägg topparna för sig.
  2. Fräs sparris och lök i smör utan att det tar färg, späd med vin, buljong och matlagningsgrädde. Låt sjuda cirka 10 min. Mixa soppan.
  3. Koka sparristopparna i lättsaltat vatten 2-3 min.
  4. Linda parmaskinka runt grissinistängerna.
  5. Vispa grädden och vänd ner den i soppan vid servering.
  6. Lägg ner sparristopparna och servera grissini till.

Kockens kommentar

Recept från MåBra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem