Lammsteksbiffar med blomkål och broccoli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Potatis

600.0 

gram

Blomkål helt huvud

1.0 

huvud

Broccoli färsk

1.0 

huvud

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lammsteksbiffar med blomkål och broccoli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 83

Kcal / portion: 527

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2109 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 636 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Potatis 600.0 gram 19%

Blomkål helt huvud 1.0 huvud 9%

Broccoli färsk 1.0 huvud 4%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skär köttet i portionsbitar, salta, peppra. Skala potatis. Skiva svampen tunt.
  3. Bryn köttet runt om någon minut på var sida i matfett på hög värme i panna.
  4. Lägg köttet i smord ugnssäker form och sätt in i ugnen 15-20 minuter. Tag ut och låt köttet vila 5 minuter.
  5. Koka samtidigt potatis i lättsaltat vatten.
  6. Koka blomkål och broccoli i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter.
  7. Sås: Vispa ihop grädde, fond, tomatpuré och låt koka ihop till tjockare konsitens. Tillsätt svamp. Salta och peppra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem