Köttfärslimpa med blomkålsmos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Blomkålsmos

 

 

 

Blomkål helt huvud

1.0 

huvud

Smör normalsaltat

50.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärslimpa med blomkålsmos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 645

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2580 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 10%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 441 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Blomkålsmos 

Blomkål helt huvud 1.0 huvud 7%

Smör normalsaltat 50.0 gram 14%

...

Skapat av
LCHF-butiken

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°C. Finstrimla purjolök.
  2. Blanda färs med kryddor, grädde ägg och purjolök. Forma till en limpa. Lägg i en ugnsfast form. Lägg smörklickar runt om. Grädda i ugnen cirka 50 minuter.
  3. Ansa blomkål. Lägg i lättsaltat vatten. Låt koka tills den är mjuk.
  4. Slå av allt vatten. Låt ånga av lite. Lägg i smör. Mixa med stavmixern till den konsistens du vill ha, vi gillar den med lite bitar kvar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem