Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 731

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1463 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 7%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja finhackad 2.0 msk 0%
Potatis 4.0 styck 18%
Ättiksgurka konserv 10.0 styck 10%
...
![]()
Skapat av
carinafreij
Tillagning
- Strimla korven och fräs i smör, skiva löken och stek med korven.
- Ta av pannan och pudra över vetemjöl. Tillsätt tomatpuré och rör om. Tillsätt vatten och grädde under omrörning. salta och peppra. Sjud under lock 10 minuter.
- Finhacka persiljan och strö över korven.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv