Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 494

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1975 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 9%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Dela lax i portiomsbitar. Halstra laxen cirka 3 minuter på varje sida. Flytta laxen till en tallrik. Håll varm.
- Häll av spadet och skölj kikärter. I samma panna rostar du pinjenötter, kikärter och lök.
- Tillsätt en rosmarinkvist. Koka ur pannan med balsamvinäger. Tillsätt smör. Smaka av med salt och peppar.