Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 216

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 17%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skiva rå oxfilé tunt och lägg upp direkt på tallriken, den skall serveras så (Välj gärna oxfilé från den bredare delen av filén).
- Hyvla parmesanost i tunna skivor och lägg över. Blanda dressingen och häll över. Garnera med limeklyftor och färsk basilika, strö lite grovsalt och nykrossad svartpeppar över.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)