Carpaccio
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lime färskpressad

1.0 

styck

Parmesan

 

 

Basilika färsk

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carpaccio

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 216

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0

Recept: 643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 17%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 74 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lime färskpressad 1.0 styck 2%

Parmesan 0%

Basilika färsk 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skiva rå oxfilé tunt och lägg upp direkt på tallriken, den skall serveras så (Välj gärna oxfilé från den bredare delen av filén).
  2. Hyvla parmesanost i tunna skivor och lägg över. Blanda dressingen och häll över. Garnera med limeklyftor och färsk basilika, strö lite grovsalt och nykrossad svartpeppar över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem