
Avokadofilé (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 204

Kcal / portion: 223

GBR (GI) / port: 0
Recept: 891 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 17%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Skala och halvera avokados.
- Peta ut kärnorna och gör fem snitt i varje halva. Skär oxfilén i tunna skivor och stick in dem i snitten.
- Ringla över olivolja. Salta och peppra.
Servera.
Kockens kommentar
Oxfilén går lättare att skära i tunna skivor om man lägger in den i frysen i en stund innan.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)