Rotfruktsgryta med lax och fetaost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fetaost

200.0 

gram

Basilika färsk

1.0 

kruka

Olivolja till stekning

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotfruktsgryta med lax och fetaost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 529

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2117 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 852 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Fetaost 200.0 gram 28%

Basilika färsk 1.0 kruka 0%

Olivolja till stekning 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och tärna rotselleri, kålrot, palsternacka, morot och kålrabbi. Finhacka tomat.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull och lägg i rotsaker. Fräs någon minut. Slå på vatten, grönsaksfond och tamarisoja. Lägg i tomat. Låt småputtra 10 minuter.
  3. Skär laxen i bitar. Tärna fetaost. Grovhacka basilika. Lägg i laxen i grytan. Småputtra ytterligare 5 minuter.
  4. Lägg i fetaost och basilika innan servering.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem