Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0
Recept: 621 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 3%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (12 min )
- Skölj sallat och svamp och låt rinna av. Skär dem sedan i mindre delar och
strimla kalkonen. - Stek svampen i matfett på medelhög värme ett par minuter så att den får färg.
- Lägg upp salladen på tallrik.
Häll på lite olivolja.
Tillsätt kalkonstrimlorna.
Krydda salladen.