Tomatris med kryddig korv och fläsk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tillbehör:

 

Creme fraiche

2.0 

dl

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tomatris med kryddig korv och fläsk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 744

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2975 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 9%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 485 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Creme fraiche 2.0 dl 22%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Finhacka chili. Skär ner paprika och selleri i bitar. Skiva rökt fläsk i små bitar. Finns svålen med kan den med fördel koka med i riset för att sedan plockas bort, den ger god smak.
  2. Ris: Hetta upp en kastrull. Fräs lök, vitlök och chili i olja ett par minuter. Häll i riset. Fräs lite till. Slå sedan på tomat och buljong. Tillsätt paprika och selleri. Koka riset under lock i cirka 25 minuter (se förpackningen). Riset ska vara lite blött när det är klart. Smaka av riset med salt och peppar.
  3. Tillbehör: Finhacka vitlök. Rör ihop creme fraiche och vitlök. Låt stå.
  4. Stek korv och fläsk.
  5. Lägg upp och garnera med persilja eller annat kryddgrönt. Servera vitlökscremen till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem