Paella på torsk och räkor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gröna ärter frysta

1.0 

dl

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Paella på torsk och räkor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 84

Kcal / portion: 703

GBR (GI) / port: 31

Recept: 2811 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 1%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 832 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gröna ärter frysta 1.0 dl 1%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (50 min )

  1. Värm ugnen till 200°C.
  2. Hacka lök. Strimla paprika. Värm olja i en tjockbottnad gryta. Fräs lök och paprika tillsammans med ris och pressad vitlöksklyfta i ett par minuter.
  3. Tillsätt saffran och buljong. Koka 10 minuter i ugnen.
  4. Skär torsk i bitar. Tillsätt torsk, tomat och ärter. Låt puttra i ugnen ytterligare 10 minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar. Lägg i räkor. Servera genast med citronklyftor.

Kockens kommentar

Paella är gott och enkelt att göra om ni är några stycken som ska ha en trevlig middag. Servera ett gott bröd till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem