
Paella på torsk och räkor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 84

Kcal / portion: 703

GBR (GI) / port: 31
Recept: 2811 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 1%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Gröna ärter frysta 1.0 dl 1%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
...
![]()
Skapat av
Norsk Fisk
Tillagning (50 min )
- Värm ugnen till 200°C.
- Hacka lök. Strimla paprika. Värm olja i en tjockbottnad gryta. Fräs lök och paprika tillsammans med ris och pressad vitlöksklyfta i ett par minuter.
- Tillsätt saffran och buljong. Koka 10 minuter i ugnen.
- Skär torsk i bitar. Tillsätt torsk, tomat och ärter. Låt puttra i ugnen ytterligare 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Lägg i räkor. Servera genast med citronklyftor.