Risoni med svamp, tiibehör till mat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om dekorativ pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Risoni med svamp, tiibehör till mat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 272

GBR (GI) / port: 11

Recept: 1089 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 210 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om dekorativ pasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Rensa svamp. Skär i små bitar. Hacka basilika och grovriv ost.
  2. Blöt svamp steks torr i panna utan fett på medelhög värme, tills den inte avger mer fukt i pannan. Höj temperaturen något och tillsätt matfett. Stek till fin färg. Salta och peppra.
  3. Koka risoni i lättsaltat kokande vatten cirka 10 minuter (se förpackning).
  4. Blanda risoni med svamp. Strö över basilika och ost.

Kockens kommentar

Risoni är pastakorn som används i soppa eller på samma sätt som ris till maträtter. Läs mer > Om dekorativ pasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem