
Potatissallad med purjolök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 102

Kcal / portion: 309

GBR (GI) / port: 14
Recept: 1235 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 5%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Borsta av jorden från potatisen och koka den på medelvärme i lättsaltat vatten i ca 15 min. Låt potatisen rinna av och låt den svalna något innan den skalas.
- Skölj och finhacka purjolöken. Skiva potatisen och varva i en skål med purjolök, persilja och dragon.
- Rör ihop majonnäs och gräddfil och vänd ner i salladen. Strö kapris, salt och peppar över potatissalladen och servera.