Kornrisotto med pak choy
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Parmesan

200.0 

gram

Oliver svarta kärnfria

100.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kornrisotto med pak choy

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 520

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2078 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 7%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 401 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Parmesan 200.0 gram 35%

Oliver svarta kärnfria 100.0 gram 7%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Koka korngryn enligt anvisning på förpackning. Häll bort överskottsvatten.

  2. Skala och tärna jordärtskockor.
    Lägg i kallt vatten.
    Skär portabello i tärningar.
    Skala och finhacka vitlök.
    Häll av vattnet från kockorna, låt rinna av.

  3. Hetta upp olja och smör i en stekkastrull.
    Lägg i kockor, svamp och vitlök.
    Fräs någon minut utan att bränna, tills jordärtskockorna mjuknat.

  4. Skär ner pak choy i cm-stora bitar.
    Blanda ner korngryn och pak choy i kastrullen.
    Slå på vatten och fond. Låt koka upp.

  5. Riv parmesan och blanda ner i kastrullen.
    Smaka av med salt och peppar.
    Toppa med oliver.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem