Torskcurrysoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Basmatiris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torskcurrysoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 372

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 603 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Basmatiris 3.0 dl 58%

...

Skapat av
vinca

Tillagning (30 min )

  1. Tina fisken lätt och skär i bitar.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  3. Hacka lök, skiva morot tunt, skär paprika och äpple i bitar.
  4. Fräs grönsakerna i lite olja och tillsätt currypasta, kokosmjölk, citronjuice och salt.
  5. Tillsätt vatten och koka upp.
  6. Lägg i fisken, rör om och låt sjuda i 2-3 minuter. Smaka av med salt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem