Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 372

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Tina fisken lätt och skär i bitar.
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Hacka lök, skiva morot tunt, skär paprika och äpple i bitar.
- Fräs grönsakerna i lite olja och tillsätt currypasta, kokosmjölk, citronjuice och salt.
- Tillsätt vatten och koka upp.
- Lägg i fisken, rör om och låt sjuda i 2-3 minuter. Smaka av med salt.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)