Havspenne med lax och parmaskinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om rörpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Havspenne med lax och parmaskinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 162

Kcal / portion: 625

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2499 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 385 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om rörpasta > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Bräck (stek hastigt) skinkan i lite matfett i en panna på medelhög värme.
  3. Ta bort skinn från laxen och skär den i portionsbitar. Stek laxen hastigt i lite matfett cirka 3 minuter på var sida. Ta av pannan från plattan.
  4. Skala räkor. Halvera tomater. Riv ost.
  5. Häll av pastavattnet i durkslag. Lägg tillbaka i kastrullen. Vänd ner ost, tomater och puré. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
  6. Lägg upp pastan i tallrikar. Lägg på lax och skinka. Toppa med en klick crème fraiche. Garnera med timjan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem