Tagliatelle med sparris och kräftstjärtar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tagliatelle med sparris och kräftstjärtar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 162

Kcal / portion: 842

GBR (GI) / port: 17

Recept: 3367 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 8%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 520 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (35 min )

  1. Skölj och skär sparris i små bitar. Stek sparrisen i smör i en kastrull på medelvärme tills den börjat få färg. Lägg åt sidan.
  2. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  3. Sås: Smält smör i sparriskastrullen. Vispa ner mjöl och häll på lite kräftspad, grädde, créme fraiche, fond och kryddor. Koka ihop på medellåg värme. Smaka av. Späd med lite vatten eller salt kräftspad om så behövs till lagom konsistens.
  4. Häll av pastavattnet i durkslag. Lägg tillbaka pastan i kastrullen. 
  5. Blanda ner sparris ochkräftstjärtarsåsen. Riv över parmesan. Garnera med rucola.

Kockens kommentar

Läs mer om bandpasta, klicka på ingrediensen Tagliatelle.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem