Laxpasta med apelsinräkor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxpasta med apelsinräkor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 747

GBR (GI) / port: 17

Recept: 2988 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 499 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skär laxen i kuber och skala räkorna.
  2. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  3. Koka ihop grädde, hummerfond, kryddor och apelsinjuice i en annan kastrull på medellåg värme i cirka 3 minuter.
  4. Stäng av plattan och lägg i laxkuberna. Låt dem ligga och dra i ett par minuter.
  5. Lägg upp pastan på fat och lägg på fisken. Ringla apelsinsåsen över. Dekorera med de färska räkorna och färsk klippt timjan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem