Misosoppa med morot och blomkål
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Shiso, perilla

 

 

Om soppor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Misosoppa med morot och blomkål

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 16

Kcal / portion: 30

GBR (GI) / port: 0

Recept: 120 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 191 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Shiso, perilla 0%

Om soppor > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Koka upp vatten och dra åt sidan.
  2. Skala morot och skär i tunna stavar. Bryt ner blomkålen i små buketter. Fördela i glas.
  3. Rör ut misopastan i vattnet. Slå på miso i glasen.

Kockens kommentar

Misopasta finns att köpa i asiatiska butiker (äs mer > klicka på ingrediensen). Som dekoration använde vi bladkryddan perilla (shiso). Det finns grön och röd-violett perilla och det är de taggiga bladen som främst används, men även fröna. Läs mer > klicka på ingrediens Shiso/perilla.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem