Annes tomatris, tillbehör till mat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Grönsaksfond konc.

1.0 

msk

Squash

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Annes tomatris, tillbehör till mat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 302

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1210 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 339 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grönsaksfond konc. 1.0 msk 4%

Squash 0.5 styck 2%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Finhacka tomater.
  2. Hetta upp olja i stekkastrull. Lägg i ris och tomathack. Låt fräsa i cirka 1 minut.
  3. Slå på vin, vatten och fond. Låt sjuda på svag värme cirka 20 minuter. Rör om då och då.
  4. Strimla squash. Tillsätt detta strax innan servering. Salta, peppra.

Kockens kommentar

Riset kan ätas som ensamrätt med sallad till, eller som tillbehör till kött eller fisk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem