Crash-Boom-Burger
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

 

Kockskolan:

 

Om fläsk och bacon >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Crash-Boom-Burger

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 995

GBR (GI) / port: 18

Recept: 3979 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 12%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 447 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om fläsk och bacon > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Dela ciabattabrödet på längden. Hetta upp matfett i stekpanna och stek insidan av brödet gyllenbrunt på medelhög värme. Tag ur dem ur pannan.
  2. Stek bacon knaprigt på medelhög värme. Ta ur och lägg att rinna av på hushållspapper.
  3. Forma färs till burgare och stek dem i stekflottet som är kvar i pannan på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.
  4. Skala och skiva avokado.Skiva tomater. Bred på majonnäs på brödet. Lägg på tomatskivor, hamburgare, bacon och avokado.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem