Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 598

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2393 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 12%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Forma färsen till plattrunda burgare.
- Hetta upp matfett i stekpanna och stek burgarna på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.
- Stek ananasskivorna hastigt i pannan.
- Bred majonnäs på brödet. Lägg på sallatsblad, hamburgare och ananasskiva. Strö krossad svartpeppar över, eller använd pepparkvarn. Garnera med salviablad eller annat grönt.