Hawaiiburgare
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Salt och peppar

 

 

Svartpeppar grovmald

 

 

Salvia till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hawaiiburgare

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 598

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2393 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 12%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 255 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

Svartpeppar grovmald 0%

Salvia till garnering %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Forma färsen till plattrunda burgare.
  2. Hetta upp matfett i stekpanna och stek burgarna på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.
  3. Stek ananasskivorna hastigt i pannan.
  4. Bred majonnäs på brödet. Lägg på sallatsblad, hamburgare och ananasskiva. Strö krossad svartpeppar över, eller använd pepparkvarn. Garnera med salviablad eller annat grönt.

Kockens kommentar

Hawaii är ett vanligt namn på maträtter som innehåller ananas, trots att frukten inte är ursprunglig utan importerades till ön från Sydamerika så sent som i början av 1800-talet.


Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem