Svartpepparburgare
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Majonnäs äkta

2.0 

msk

Smör till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svartpepparburgare

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 218

Kcal / portion: 904

GBR (GI) / port: 20

Recept: 3616 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 9%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 415 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Majonnäs äkta 2.0 msk 6%

Smör till stekning 2.0 msk 5%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Skala och skär lök i cm-tjocka skivor och dela skivorna på mitten. Grovkrossa pepparkorn i en mortel.
  2. Lägg rikligt med smör i en stekpanna och stek lök och peppar tillsammans på medelvärme i cirka 30 minuter. Löken ska vara mörkt brun, nästan bränd. Lägg åt sidan.
  3. Forma färs till burgare och stek dem på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.
  4. Bred majonnäs på brödet och lägg på ett lager gurka. Lägg på burgare och häll över pepparlöken.

Kockens kommentar

Svartpepparburgare är Kockskolans kock Petter Thoens personliga favorit i hamburgervärlden. "Jag lagar den ganska ofta. Första gången jag åt den var på Hampton`s i Hollywood".

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem