Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 646

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2585 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 8%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min + 3 tim )
- Salsa: Ansa paprika. Skala lök och vitlök. Hacka alla ingredienser smått, lägg i skål. Häll över lite olivolja och ställ in i kylskåp. Låt helst stå i 3 timmar eller mer så att smakerna sätter sig. Salta och peppra.
- Forma färsen till burgare.
- Hetta upp matfett i stekpanna och stek burgarna på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.
- Lägg burgaren på en tortilla. Häll över salsa.