Salsaburgare
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Koriander färsk

1.0 

kvist

Olivolja

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salsaburgare

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 646

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2585 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 403 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Koriander färsk 1.0 kvist 0%

Olivolja 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min + 3 tim )

  1. Salsa: Ansa paprika. Skala lök och vitlök. Hacka alla ingredienser smått, lägg i skål. Häll över lite olivolja och ställ in i kylskåp. Låt helst stå i 3 timmar eller mer så att smakerna sätter sig. Salta och peppra.
  2. Forma färsen till burgare.
  3. Hetta upp matfett i stekpanna och stek burgarna på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra. 
  4. Lägg burgaren på en tortilla. Häll över salsa.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem