Asiatisk kycklingwok
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Ris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Asiatisk kycklingwok

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 980

GBR (GI) / port: 8

Recept: 3921 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 8%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 652 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Ris 3.0 dl 22%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Förbered: Börja med att skära ner vitkålen så tunt som möjligt. Strimla pak choy. Dela purjo på längden i fyra delar och skiva tunt. Dela broccolin i små buketter, skala av det yttersta skalet på stjälken och skiva ner den i tunna bitar. Finhacka koriander. Bulta citrongräset med handtaget på en kniv. Skala och mosa vitlök. Halvera vattenkastanjer. Skär kycklingfiléerna i bitar.
  2. Sås: Blanda crème fraiche med koriander och flytande honung. Smaksätt med chilipasta.
  3. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  4. Woka: Hetta upp sesamolja i pannan. Bryn kycklingen. Lägg i vitkål, purjo, broccolistjälk, citrongräs och vitlök.
  5. När grönsakerna stekt några minuter, lägg då ner broccolibuketterna, vattenkastanjer, cashewnötter och till sist pak choy.
  6. Tillsätt kokosmjölk, curry- chili- och koriander. Låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
  7. Servera med ris och den kalla såsen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem