Falsk vegetarisk fisksoppa med aioli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

2.0 

dl

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Salt och vitpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Falsk vegetarisk fisksoppa med aioli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 612

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2449 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 534 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 2.0 dl 65%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Salt och vitpeppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Aioli: Pressa citron i en bunke. Blanda med äggulor, dijon och salt. Pressa i vitlök. Tillsätt sedan olja i en fin stråle under ständig vispning tills den tjocknar. Ställ kallt tills servering.
  2. Soppa: Skala och skär alla grönsaker i små bitar. Fräs i olivolja 5 minuter.
  3. Tillsätt övriga ingredienser. Koka i cirka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Den här soppan med aioli i smakar precis som en god fisksoppa, enkelt snabbt och det är ett toppenalternativ även för vegetarianer, se bara till så att buljongen är vegetarisk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem