Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 232

Kcal / portion: 655

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2619 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 8%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 5%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Balsamvinäger röd } 1.0 msk 1%
Rapsolja 2.0 msk 9%
Svartpeppar 0%
...
![]()
Skapat av
Nordisk hälsa
Tillagning
- Sätt ugnen på 200ºC.
- Krydda kyckling med spiskummin och paprikapulver.
- Pensla en ugnsfast form med margarin. Lägg kycklingen däri.
- Ugnsstek kycklingen cirka 20 minuter.
- Koka matkorn enligt anvisning på förpackningen.
- Skölj bönor. Hacka aprikoser och persilja.
- Blanda bönor, aprikoser, persilja och solroskärnor med matkornen.
- Finhacka chili. Blanda dressingen. Häll dressingen över salladen. Servera till kycklingen.