Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Så ugnslagas grönsaker >

 

 

Om gratinering >

 

 

Om gratänger >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 99

Kcal / portion: 111

GBR (GI) / port: 1

Recept: 445 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 7%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 112 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så ugnslagas grönsaker > Äts ej

Om gratinering > Äts ej

Om gratänger > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Halvera tomater och lägg i ugnsfast form. Smula eller riv vitt bröd. Skala och finhacka vitlök. Finhacka persilja. Smält smör.
  3. Blanda bröd, vitlök, persilja och smör. Fördela på tomaterna. Ställ in i ugnen cirka 5 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem